Koffie en concert in Cultuur & Congrescentrum vanBeresteyn

Foto: Catharina Glazenburg

VEENDAM – Het begint al een mooie traditie te worden: een koffieconcert op de zondagmorgen! Op 6 oktober, om 11.00 uur is het weer zo ver. In de foyer van Cultuur & Congrescentrum vanBeresteyn zorgt symfonieorkest ‘Educa Symfonia’ voor een afwisselend concert met licht klassieke- en filmmuziek.

Componisten als Mozart en Vivaldi komen langs èn muziek uit populaire films als ‘Pirates of the Carribean’ en ‘The Dark Knight’. Tevens kunnen de bezoekers, op een leuke en aansprekende wijze kennis maken met de musici en hun instrumenten. Er wordt iets verteld over de muziek en de componist. ‘Zo luister je toch anders naar de muziek’ was één van de vele positieve reacties bij één van de voorgaande concerten.

Cultuur & Congrescentrum vanBeresteyn

Museumplein 5a

Veendam

‘Educa Symfonia’ is opgericht door Cultuur & Congrescentrum vanBeresteyn en het VKSO, het orkest van de Veenkoloniën. ‘Educa Symfonia’ voert bijzondere projecten uit, zoals het begeleiden van popmuziek, het geven van educatieve concerten voor kinderen en volwassenen.

Cultuur & Congrescentrum vanBeresteyn biedt het publiek en de musici op deze manier een prachtige muzikale ontmoeting!

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.