Drie inbrekers aangehouden in Dörpen

Foto: Catharina Glazenburg

DÖRPEN – Gisteravond hebben agenten drie inbrekers aangehouden.

Gisteravond zijn in Dörpen twee vrouwen van 27 en 34 jaar en een man van 31 jaar aangehouden. Een tweede man is nog voortvluchtig. De vier worden er van verdacht rond negen uur die avond meerdere strafbare zaken, waaronder inbraken, te hebben gepleegd.

Getuigen hebben gezien dat het viertal privé-terreinen betrad en daar diefstallen pleegden. Zij belden de politie. Die wist drie van de vier in de kraag te grijpen. Zij verkeerden onder invloed van verdovende middelen.

Ook werden in een VW Bora meerdere spullen aangetroffen die van diefstal afkomstig waren. Aan de VW zaten Nederlandse kentekenplaten bevestigd.

Het onderzoek is nog in volle gang. De politie verzoekt gedupeerden en getuigen zich te melden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.