Fotoimpressie Tocht om de Noord in Pekela

Foto: Abel van der Veen

PEKELA – Vandaag liepen de deelnemers aan de Tocht om de Noord van Stadskanaal via Pekela naar Veendam. Dit veelal in de stromende regen. De route voerde door diverse soorten van industrieel erfgoed zoals door de voormalige fabriek van Free & Co, waar door SIEPCO de voormalige stoommachine wordt beheerd.

Update:

Vandaag werd de startvlag van Tocht om de Noord door de colleges van burgemeester en wethouders van Stadskanaal naar Veendam gebracht. Rond 14.45 uur werd de vlag door het college van de gemeente Pekela overgedragen aan het college van de gemeente Veendam op de kruising Kibbelgaarn/Zuidwending. Daarna brachtt het college van de gemeente Veendam de vlag naar de finish bij de Sorghvliethal. Daar werd de vlag overgedragen aan de gastgemeente van 2020.

Foto’s: Abel van der Veen en gemeente Veendam

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.