Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Lingen

Gistermiddag zijn bij een ongeval op de Thuiner Straße (B214) twee personen zwaargewond geraakt. Een 79 jarige inwoner van Haren verloor tijdens het rijden door een heftige hoestbui de controle over zijn Opel Meriva. Hierbij kwam hij op de linker rijbaan terecht, waar hij frontaal tegen de Skoda Yeti van een 51 jarige vrouw uit Lingen botste.

Bij het ongeval raakten de 79 jarige man en een 75 jarige vrouw, die als passagier bij hem in de auto zat, zwaargewond. De automobiliste uit Lingen kwam met de schrik vrij.

Beide auto’s kunnen als verloren worden beschouwd. De schade wordt op 25.000 euro geschat.

Bunde

Gisteravond is rond tien uur is bij een woning aan de Kirchring in Bunde een venster ingeslagen. De daders zijn er zonder de woning te betreden vandoor gegaan. De politie zoekt getuigen van dit voorval.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.