Badminton Club Stadskanaal trekt veel nieuwe leden

Eigen foto

STADSKANAAL – Door een ledenwerfactie heeft Badminton Club Stadskanaal er veel nieuwe leden bijgekregen.

De ledenwerfactie, een huis aan huis flyer, opgezet door de bond, heeft er voor gezorgd dat er ruim 20 nieuwe aanmeldingen kwamen bij de BC Stadskanaal. Alleen al in het Noorden heeft het ruim 550 nieuwe badmintonners aangebracht, zowel bij de jeugd, waar de meeste nieuwelingen kwamen, als bij de senioren en de oudere senioren.

Met de actie kun je onder deskundige begeleiding kennis maken met deze prachtige sport. Deze actie is een reactie op het toch wel afnemend ledenaantal bij de badminton sport. Mochten er nog mensen zijn die alsnog van deze actie gebruik willen maken; het is nog mogelijk. De actie is eigenlijk al begonnen, maar we hebben gemeend om dit voor de twijfelaars te verlengen.

De speelavonden/middag, zijn op de maandag, senioren van 20.00 tot 22.00 uur op de woensdag : de jeugd van vroeger, van 15.30 tot 17.15. De jeugd van 18.30 tot 20.00 uur en de senioren woensdag van 20.00 uur tot 22.00 uur. Op deze uren komen de fanatieke sporters en de recreanten volledig tot hun recht. En dit alles in sporthal de Spont in Stadskanaal.

www.probeerbadminton.nu

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.