Kinderen in Pekela hoeven zich niet te vervelen tijdens de herfstvakantie

Foto: Gert-Jan Glazenburg

PEKELA – In de gemeente Pekela worden tijdens de herfstvakantie diverse kinderactiviteiten georganiseerd. Hieronder een overzicht:

Zaterdag 19 oktober: Op zaterdag 19 oktober wordt er een leuke speurtocht georganiseerd bij het Heeresmeer in Nieuwe Pekela voor kinderen t/m 10 jaar. Na de speurtocht kunnen kinderen lekkere broodjes bakken boven het vuur. Deze activiteiten is van 14.00 tot  16.00 uur. Deelname is gratis, opgave verplicht. Opgeven kan in Ontmoetingscentrum De Kiepe of via Jan Zuur – j.zuur1971@gmail.com
Bij slecht weer wordt er een kinderbingo georganiseerd!

Dinsdag 22 oktober: Op dinsdag organiseert de kinderboerderij een leuke activiteit voor alle kinderen uit de gemeente Pekela. Zo kunnen kinderen geschminkt worden, marshmallows eten, is er een dierendokter aanwezig en nog veel meer. Deze middag begint om 13.00 en zal eindigen om 15.30. Entree is gratis, jonge kinderen graag onder begeleiding! 

Donderdag 24 oktober – kinderyoga. Op donderdag biedt yogastudio MaMini een kinderyoga workshop aan. Deze kleine workshop (20 min per leeftijdscategorie) zit vol leuke oefeningen en spelelementen. Leeftijdscategorie en tijden: 4 t/m 6 jaar – 14.00 uur. 7 t/m 9 jaar – 14.30 uur en 10 t/m 12 jaar – 15.00 uur. Deze activiteit wordt georganiseerd bij sportfabriek Britannia. Voor de liefhebbers wordt er ook een klein circuit klaar gezet. Meedoen? Geef je dan snel op via het e-mailadres: kinderactiviteitenpekela@gmail.com

Zaterdag 26 oktober – spooktocht. Voor de halloweenliefhebbers wordt er op zaterdag een enge spooktocht georganiseerd in het Pekelderbos. Let op: deze spooktocht is geschikt vanaf 6 jaar (graag onder begeleiding). Aanmelden kan via de Facebookpagina van Spooktocht Oude Pekela. 

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.