Prachtig concert met Toby Beards als start voor de Coming Outweek

Foto: Ankie Voerman

NIEUWE PEKELA –  Woensdag was voor LHBTI Veenkoloniën-Westerwolde de start van de Coming Outweek met een prachtig concert van de Australische zangeres Toby Beard.  Een avond als aanloop naar een week waarin extra aandacht is voor de LHBTI gemeenschap wereldwijd. De Coming Outday is ieder jaar op 11 oktober

Toby en haar band Josse Sharrard en Carolien Kamp, wisten op een fantastische manier menig hart te raken. De door Toby geschreven liedjes gaan over het leven: geboorte, liefde, dood.  Met veel variatie aan muziekstijlen: Jazz, blues, soul, folk… wist zij vanaf de bühne als geen ander op indrukwekkende wijze de gevoelige snaar te raken. 

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.