De40vantoen gaat van start

Foto: Geert Smit

STUDIO RTV WESTERWOLDE – De40vantoen gaat de komende periode de top 1760 van de jaren zestig uitzenden in 110 afleveringen.
In iedere uitzending zullen 16 tracks gedraaid worden met daarbij de nodige informatie over het lied of de artiest. Het idee is bij Radiomaker en DJ Martin Franken ontstaan nadat Radio Westerwolde de Flower Power top 100 uitzond op vrijdag 27 september 2019. Door de revival van the 60’s is er
een toenemende belangstelling voor die muziekperiode waar ik graag iets mee wil doen aldus Franken. Het is uit mijn jonge jeugd en deze hitlijst heeft zelfs voor mij nog openbaringen als het gaat om minder of zelfs onbekende nummers.
Dit programma wordt iedere zaterdagmiddag uitgezonden tussen 17:00 en 18:00 uur. Op vrijdag is op dezelfde tijd de herhaling.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.