Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Autobahnpolizei/Polizeiinspektion Emsland/Grafschaft Bentheim

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Geeste

Gisteravond is tussen kwart over vijf en half zeven ingebroken bij een geparkeerde auto. Deze stond aan de Lindenstraße ter hoogte van de Friedlandstraße. Er werd geld en een dure horloge buitgemaakt.

Haren

Tussen woensdag- en donderdagavond is een poging tot inbraak gedaan bij een woning aan de Belmfort. De daders kregen echter de deur niet open en gingen er zonder buit vandoor.

Emsbüren

Tussen zondag en vrijdag is ingebroken bij een kantoor aan de
Dieselstraße. Om binnen te komen werd een deur geforceerd. Uit het kantoor werd een onbekend geldbedrag gestolen.

Schüttorf

Gisteravond zijn om half negen bij een ongeval op de A31 ter hoogte van Schüttorf drie personen zwaargewond geraakt. Een 58 jarige man reed met een VW bus, met daarachter een aanhanger in de richting Emden. Tijdens de rit begon de aanhanger te scharen. De man verloor de controle over zijn voertuig, waarbij de VW bus kantelde en op de zijkant op het wegdek terecht kwam.

Een 39 jarige automobiliste kon de VW bus niet meer ontwijken. Een botsing was het gevolg, waarbij zij en een 66 jarige vrouw en een tienjarig kind, die bij haar in de auto zaten, zwaargewond raakten. Zij werden naar ziekenhuizen in de omgeving gebracht.

Meerdere auto’s raakten door losliggende voorwerpen op de rijbaan beschadigd. De weg is meerdere uren afgesloten geweest voor bergingswerkzaamheden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.