Nieuwe outfits voor vijf voetbalelftallen v.v. Westerwolde

Foto: Bé Eelsing

VLAGTWEDDE – Vijf elftallen van v.v. Westerwolde zijn dit weekend door een aantal sponsoren in het nieuw gestoken.

Bij v.v. Westerwolde zijn vijf elftallen door sponsoren in het nieuw gestoken. Dankzij Jumbo Vlagtwedde, Vleesbedrijf Huls Vlagtwedde, Bakker AgriWorks Vlagtwedde en Massage Therapie van Erik Wilts zien de spelers er tijdens de wedstrijden weer piekfijn uit.  

Ook werden, in het kader van de week van de scheidsrechters,
de scheidsrechter in het zonnetje gezet. Onder applaus werden ze door de voetballers naar het veld begeleid. Na afloop van de wedstrijd kregen deze heren, die zo belangrijk zijn voor de vereniging, een attentie.

Foto’s: Bé Eelsing en Harm Jan Pleiter

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.