Kabouterverdriet, een speurtocht naar kruiwagens en een lieve heks bij de kabouterwandeling Sellingen

Foto: Bé Eelsing

SELLINGEN – De VBT organiseert een kaboutertocht door de Sellinger Bossen. Een zoektocht naar kruiwagens en een lieve heks.

De Vereniging Bevordering Toerisme ofwel de VBT Sellingen, organiseert in de herfstvakantie een kabouterwandeling, Ben je tussen de 3 en 8 jaar, kom dan op dinsdag 22 oktober om 14.00 uur naar het bosje achter de Noordmee, Dennenweg 1a,Sellingen. We gaan op zoek naar kabouters. We horen ze wel, maar zien ze niet. Ze zijn verdrietig omdat hun kruiwagentjes stuk zijn en ze de weg naar de Ruiten Aa niet meer kunnen vinden. En er is niemand om te helpen…. Of zou er nog ergens een lief heksje lopen die een oplossing weet?

Kom en beleef het samen met je ouders, grootouders of begeleider. Neem een tasje mee en een plastic mapje. De wandeling is gratis en na afloop is er iets lekkers en een verrassing bij Speelbos ’t Egelnest.

Kabouterverdriet wordt gesponsord door de Hof van Sellingen. De deelname is gratis. Wel even opgeven, per mail naar vbtsellingen@gmail.com of per telefoon 06 285 888 78 / Rita Smits. En als het regent? Lekker je laarsjes aan.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.