Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Meppen

Gedurende het weekend is vanaf een bouwplaats aan de Haarbrückener Weg in Meppen diesel gestolen. De dieven braken het slot van een een brandstoftank open en tapten 120 liter brandstof af. De schade wordt op 200 euro geschat.

Lingen

Tussen vorige week woensdag en gisteren is vanaf een bouwplaats aan de Staggenburg in Bramsche bij Lingen een mini kraan gestolen. Het betreft een kraan van het merk JCB in de kleuren geel/zwart. Het is tot nu toe niet duidelijk hoe de kraan is vervoerd.

Vorige week werd op dezelfde plaats in de nacht van maandag op dinsdag een schep voor een kraan gestolen. Getuigen worden verzocht contact te zoeken met de politie in Lingen.

Niederlangen

Tussen zondag en maandag braken onbekenden in op een bedrijfsterrein aan de Lathener Straße. Zij gingen er vandoor met een eenassige kipper. Hoe deze aanhanger is afgevoerd is niet duidelijk.De schade bedraagt meerdere duizenden euro’s.

Weener

Vrijdag is tussen tien en elf uur ’s ochtends op de parkeerplaats van een seniorencomplex aan de Mühlenstraße in Weener een witte Toyota Yaris aangereden. De auto raakte hierbij aan de rechterkant beschadigd. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met het politiebureau in Weener.

Meppen

Gistermiddag zijn om 14.10 uur bij een ongeval op de Feldstraße im Ortsteil Groß Fullen drie personen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde toen een 57 jarige bestuurder van een Ford op de kruising van de Feldstraße met de
Weststraße geen voorrang verleende aan een 73 jarige automobilist. Bij de daarop volgende aanrijding raakten de 73 jarige en een vrouw, die bij hem in de auto zat, zwaargewond. De veroorzaker van het ongeval liep lichtere verwondingen op.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.