Kunstencentrum presenteert nogmaals film Yesterday

Foto ingezonden door De Klinker

WINSCHOTEN – Aanstaande vrijdag (11 oktober) toont Kunstencentrum De Klinker nogmaals de film Yesterday, een romantische comedy waarin de hele wereld The Beatles is vergeten, op één muzikant na. De film draaide tijdens het Tellerlikker Festival in september en wordt nu, wegens enorm succes, herhaald. De film is om 20.00 uur te zien in de Rabozaal van De Klinker.

‘Yesterday’ volgt het leven van een worstelende muzikant. Hij komt erachter dat hij van de ene op de andere dag de enige persoon op aarde is die zich de ‘Beatles’ kan herinneren. Met de kennis van al hun muziek is hij vervolgens relevanter dan ooit. De film is een must voor Beatlesfans.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.