Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Weener

Vanmorgen zijn bij een ongeval in Weener twee personen gewond geraakt, waarvan één ernstig. Het ongeluk gebeurde toen een 47 jarige man uit Bunde om 06.50 uur op de Weenerstraße, ter hoogte van de oprit naar de A 31, de tegemoetkomende Dacia Logan van 57 jarige man uit Weener over het hoofd zag. Bij de daaropvolgende aanrijding kwam de man uit Weener bekneld in zijn auto te zitten. Hij werd door de brandweer van Weener bevrijd en vervolgens met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De veroorzaker van het ongeval liep lichtere verwondingen op.

Zowel de Dacia als de Chevrolet Aveo van de man uit Bunde raakten ernstig beschadigd. De weg is twee uur volledig afgesloten geweest voor bergingswerkzaamheden en het reinigen van het wegdek.

Weener

Tussen zaterdagavond en maandagmiddag is bij een weiland aan de Geisenweg, hoek Tweehusen, een 4,5 meter lange metalen hek gestolen. Het is nog onduidelijk hoe het hek afgevoerd is. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie van Weener.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.