Manning Dakbedekking wederom hoofdsponsor van de Bruintje Beer Tocht

Eigen foto Bruintje Beer Tocht

STADSKANAAL, MUSSELKANAAL – Het bestuur van de Bruintje Beer Tocht kan met trots melden dat het de firma Manning Dakbedekking uit Stadskanaal net als in 2018 en 2019 ook in 2020 als hoofdsponsor aan zich heeft weten te binden.

Wij hebben een goed gevoel bij de Bruintje beer Tocht zeggen Jacqueline en Marcel Manning.

Het succes van de afgelopen jaren, de goede organisatie, het jaarlijks stijgende deelnemersaantal, de mooie opbrengsten voor een goed doel uit de regio en het promoten van de regio als fietsgebied met als startplaats Musselkanaal heeft ons doen besluiten om ook als hoofdsponsor van de lustrumeditie van 2020 op te treden aldus Jacqueline en Marcel Manning.

De firma Manning heeft omdat er dit jaar sprake is van het eerste lustrum het bestuur van de Bruintje Beer Tocht verrast om naast het hoofdsponsorschap ook de kosten van de goodybag voor haar rekening te nemen.

Wybe Pol en Hans Ravensbergen van de Bruintje Beer Tocht vinden het fantastisch dat het bedrijfsleven van Musselkanaal en omgeving de Bruintje Beer Tocht stevig heeft omarmd. Door de inzet en bijdrage van deze sponsoren lukt het ons niet alleen onze tocht te organiseren maar ook om onze doelstellingen te bereiken. Deze zijn enerzijds het fietsgebied Zuid Oost Groningen te promoten en anderzijds een goed doel uit de regio te ondersteunen.

Het goede doel voor 2020 zal net als in 2018 en 2019 het bijeen fietsen van vakanties voor kinderen uit onze regio, die aan de andere kant van het geluk geboren zijn, in het kinderhotel de Burcht Wedde. We kregen veel meer aanmeldingen voor vakanties dan het aantal dat we kunnen bieden vandaar dat we voor 2020 nogmaals voor dit doel hebben gekozen.

De tocht zal traditioneel verreden gaan worden op de 1e zondag in de lente en dat is in 2020 op 22 maart.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.