Schipper & Bemanning met Bert Heerink live in Veelerveen

Foto ingezonden door Ons Noabershoes

VEELERVEEN – Zaterdag 19 oktober staan er bijzonder grote namen op het podium in Ons Noabershoes te Veelerveen. Niemand minder dan Bert Heerink (zang), Kees Schipper (zang/gitaar), Co Vergouwen (toetsen), Carel de Neeve (basgitaar) en Mark Eshuis (drums) zullen er samen voor gaan zorgen dat het publiek getrakteerd gaat worden op een avond eerlijke, stevige blues-, rock- en popmuziek.

Dat deze formatie in Veelerveen komt optreden is natuurlijk uniek! Met een ton aan ervaring hebben deze mannen op vele toppodia in de hele wereld opgetreden. Velen zullen Bert Heerink vooral kennen als voormalig leadzanger van de band ‘Vandenberg’. Co Vergouwen is al jaren toetsenist in de band van ‘Margriet Eshuijs’. Drummer Mark Eshuis ging al met vele bekende namen op tournee waaronder, Shocking Blue, Grant & Forsyth en Motel Westcoast. Basgitarist Carel de Neeve zorgt voor een strakke, stevige baslijn die staat als een huis.

Voor Kees Schipper is het al de tweede keer dat hij in Veelerveen komt spelen. De laatste keer trad hij samen met Bert Brouwers op. Toen ging het om een kleinschalig concert in het eetcafé. Ditmaal pakt de organisatie Eetcafé Ons Noabershoes iets groter uit.

De vijfkoppige band staat op de bühne in de grote zaal, die voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot een sfeervolle lounge waar het heerlijk toeven is.


Het concert begint om 21.00 uur en vanaf 20.30 uur is de zaal open.

Ingezonden door Ons Noabershoes

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.