Winnaar The Voice of Holland zaterdag in Brunchroom

Dennis van Aarseen
Winnaar THE VOICE 2019

De winnaar van The Voice of Holland 2019, Dennis van Aarssen, treedt vrijdag 18 oktober op in theater Geert Teis in Stadskanaal. Zaterdagmiddag vertelt hij over zijn theatertour in Brunchroom op Radio Westerwolde.

Fulltime zanger
“Het afgelopen jaar was complete waanzin. Niets is meer zoals het was, behalve mijn familie en mijn vriendin”, blikt Dennis van Aarssen, winnaar van The voice of Holland 2019, terug op het afgelopen jaar. Van projectmanager bij een digitaal marketingbedrijf naar fulltime zanger met een debuutalbum en een heuse theatertournee met 31 shows. In een niet eens zo voor de hand liggend genre; jazz. Of swing, zoals ‘crooner’ Dennis het liever noemt. 

Bigband
Vanaf september toert hij met een 10-koppige bigband door het land. Zijn theaterprogramma met de titel Start Spreading The News bevat herkenbare en swingende nummers van o.a. Frank Sinatra en Michael Bublé, maar ook een aantal nummers uit zijn eigen repertoire. Op vrijdag 18 oktober staat hij in het theater Geert Teis. De theatertour wordt op 23 december groots afgesloten in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Brunchroom
Zaterdag aanstaande vertelt hij in het radioprogramma Brunchroom op Radio Westerwolde over zijn theatertour én over zijn eerste album dat hij inmiddels heeft opgenomen.
Brunchroom wordt zaterdag live uitgezonden van 11.00 tot 13.00 uur en gepresenteerd door Willeke Bergman.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.