Nieuwe inwoners maken kennis met Veendam

Foto: Jan Glazenburg

VEENDAM – Op zaterdag 12 oktober 2019 organiseert de gemeente Veendam een rondrit voor haar nieuwe inwoners.

De betreffende inwoners zijn persoonlijk uitgenodigd en worden zaterdagochtend vanaf 9:00 uur door wethouder Bert Wierenga  verwelkomd in de centrale hal van het gemeentehuis. Na de rondrit door Veendam maken de nieuwe inwoners kennis met wethouders Henk Jan Schmaal, Ans Grimbergen en Annelies Kleve en met enkele raadsleden in de raadzaal van het gemeentehuis. Wethouder Henk Jan Schmaal geeft een presentatie over de gemeente Veendam.

Tijdens deze ochtend kunnen de nieuwe inwoners en het gemeentebestuur met elkaar kennismaken, vragen stellen en ervaringen uitwisselen. Er hebben zich 52 personen aangemeld voor de rondrit, waarvan 4 kinderen. De nieuwe inwoners komen uit diverse gemeenten. Aan het eind van de bijeenkomst ontvangen de nieuwe inwoners een klein presentje.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.