Drie dagen genieten bij de Kids Fun Day’s Oldambt in de herfstvakantie

WINSCHOTEN – Op 22, 23 en 24 oktober, van 13.30 uur tot 16.30 uur worden de Kids Fun Day’s Oldambt gehouden; het 3 daagse evenement in de sporthal aan de Stikkerlaan in Winschoten. Het leuke uitje voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in de herfstvakantie.

Wethouder Erich Wünker opent het evenement op 22 oktober, waarna het evenement gaat beginnen. Op 23 oktober zal de burgemeester een bezoekje komen brengen aan het evenement.

De kinderen kunnen knutselen, groenhoek, houthoek, dichten, springen, klauteren, klimmen, rolschaatsen, gamen, lol hebben met Jack Sparrow, clown Coco , dansen, kickboksen met top kickbokser Cristiano Delgado en nog veel meer.

Samen met een aantal vrijwilligers van (Alfa College, Campus, Jimmy’s en fanatiekelingen) maken we er drie fantastische dagen van.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.