Drie gewonden bij ongeval Kielsterachterweg

Foto: Teunis Streunding (archieffoto)

HOOGEZAND – Gisteravond zijn bij een ongeval op de Kielsterachterweg drie personen gewond geraakt.

Gisteravond is rond half acht op de Kielsterachterweg bij Hoogezand een 21 jarige automobilist uit Veendam frontaal op een auto met daarin een 52 jarige man uit Muntendam en een 42 jarige vrouw uit Veendam gebotst. Deze personen raakten door de klap bekneld en werden door de brandweer van Slochteren en Hoogezand uit de auto bevrijd.

Alle drie betrokkenen werden met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De politie is bezig met een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg is tussen Hoogezand en de kruising met de Zuidlaarderweg enkele uren afgesloten geweest.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.