Films kijken in De Klinker tijdens de herfstvakantie

Foto: Gert-Jan Glazenburg

WINSCHOTEN – De herfstvakantie staat voor de deur. Voor kinderen hét moment om iets leuks te doen en dat kan in De Klinker. In de herfstvakantie toont De Klinker namelijk diverse kinderfilms. Bijna dagelijks kunnen tieners, kinderen en hun ouders terecht voor drie verschillende films: Trouble, Whitestar en De Club van Lelijke Kinderen. Nieuwsgierig? Kom dan in de herfstvakantie naar De Klinker en bekijk één of meerdere films.

Filmaanbod

Trouble is een muzikale en grappige animatiefilm over vriendschap voor het hele gezin. Het hondje Trouble wordt door zijn rijke baasje verwend en krijgt alles wat hij wil. Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante kinderen bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis, ontstaat er een klopjacht op Trouble.

Whitestar: Megan heeft een bijzondere relatie met het afgedankte wedstrijdpaard Whitestar. Wanneer blijkt dat Whitestar toch bijzondere talenten heeft, haalt de eigenaar hem weer weg bij Megan om wedstrijden te rijden, maar zonder succes. Pas als Megan en Whitestar weer samen zijn, halen ze het beste in elkaar naar boven en blijkt Whitestar een echte winnaar.

De Club van Lelijke Kinderen is een spannende familiefilm naar het gelijknamige boek van Koos Meinderts. De 11-jarige Paul denkt op schoolreisje te gaan, maar wordt door dictator Isimo opgesloten omdat hij flaporen heeft en er dus net wat anders uitziet. Hij ontsnapt en richt De Club van Lelijke Kinderen op. Samen met zijn vrienden komt hij in verzet tegen Isimo.

Speeldagen en tijdstippen

Za 19 okt 13.00 uur Trouble

15.00 uur De Club van Lelijke Kinderen

Di 22 okt 11.00 uur Trouble

13.00 uur Whitestar

15.00 uur De Club van Lelijke Kinderen

Wo 23 okt 13.00 uur Trouble

Do 24 okt 13.00 uur Trouble

15.00 uur Whitestar

Vr 25 okt 13.00 uur Whitestar

15.00 uur Trouble

Za 26 okt 13.00 uur Trouble

15.00 uur De Club van Lelijke Kinderen

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.