Kantine v.v. Westerwolde krijgt ongewenst bezoek

Foto: Jan Glazenburg

VLAGTWEDDE – Vannacht is ingebroken bij de kantine van v.v. Westerwolde.

Bij de kantine van v.v. Westerwolde aan de Spetsebrugweg in Vlagtwedde is vannacht ingebroken. De dieven hebben eerst de ruit van de toegangsdeur ingetikt om zo van binnen uit de deur van het slot te draaien. In de kantine hebben ze geprobeerd de deur van de meterkast te forceren. Het is niet geheel duidelijk waarom ze dit deden, maar men vermoedt dat ze door de elektriciteit uit te schakelen de camera’s uit wilden zetten.

Bij de inbraak is de kassa meegenomen. Naar verluidt was deze leeg.

Er is aangifte gedaan. De politie is bezig met sporenonderzoek.

Foto’s: Erwin Musch

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.