Brandweer blust buitenbrand Oude Pekela

OUDE PEKELA – De brandweer heeft in Oude Pekela een buitenbrand geblust.

Vanavond werd om iets voor elf uur een buitenbrand gemeld aan de Willem de Zwijgerlaan in Oude Pekela. Ter hoogte van de IJsbaanlaan was een klein brandje. De brandweer had het vuur snel onder controle. Wat er precies in brand stond is niet bekend.

De laatste tijd is er vaker sprake van buitenbranden in Oude Pekela. In de nacht van 3 op 4 oktober was er brand in kleding- en papiercontainers bij winkelcentrum de Helling. Dat was voor de vierde keer dit jaar.

Vorige week waren in de nacht van donderdag op vrijdag binnen een uur twee branden; een aan de Titanstraat en een aan de Johan van Oldenbarneveldstraat. In beide gevallen ging het om een container.

Foto’s van vanavond zijn gemaakt door Teunis Streunding

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.