Zaterdag 19 oktober 2019 twee uur Dieverdoatsie

Foto ingezonden door J van der Tuuk

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Dieverdoatsie is er op zaterdag 19 oktober van 9 – 11 uur. In een extra lange uitzending komen er verschillende gasten voorbij.

Van 9:00 – 9:30 uur is er een delegatie van de toneelvereniging VIP uit Veelerveen, die zaterdag 2 november a.s. hun jaarlijkse uitvoering verzorgen in Ons Noabershoes te Veelerveen, in de studio. Daarna zijn tot 10:00 uur Martine Seijdel en Alie van der Kaap van het koor de Westerwoldse Wichter aanwezig om het een en ander te vertellen over het rayonconcert dat ze a.s. zondagmiddag organiseren in de Regenboogkerk te Ter Apel. Tussendoor zal Luuk Houwing u op de hoogte brengen van de jongste ontwikkelingen in Heubultjeburen.

In het tweede uur van 10:00 – 11:00 uur is de zangformatie LINK! in de studio. Zij bestaan uit 11 personen en zingen vnl. a capella en zullen gedurende de uitzending enkele liedjes live ten gehore brengen. De techniek is in handen van Julian Buist en Chris Molema, muziek in het 1e uur is van Pieter Huttinga en in het tweede uur van de leden van de zanggroep LINK!

Presentatie: Pieter Huttinga

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.