Erepenning voor Olaf Meinen

Foto: Hilvert Huizing

GROßEFEHN, PEKELA – Op woensdag 30 oktober 2019 heeft burgemeester Jaap Kuin namens de gemeente Pekela een Erepenning uitgereikt aan Olaf Meinen als aftredend burgemeester van de gemeente Großefehn in Duitsland. De uitreiking vond plaats tijdens zijn afscheidsreceptie. De gemeente Großefehn en de gemeente Pekela zijn sinds 2004 partnergemeenten.

Olaf Meinen

Olaf Meinen treedt na 13 jaar af als burgemeester van de gemeente Großefehn en is benoemd tot Landrat des Landkreises Aurich. Hij ontvangt de Erepenning voor zijn jarenlange inzet voor de verbinding en vriendschap tussen de gemeente Großefehn en de gemeente Pekela.

Vriendschap Großefehn en Pekela
De vriendschap tussen de gemeente Großefehn en Pekela ontstond 15 jaar geleden met als doelstelling om bestaande contacten te bevorderen en ontwikkeling van contacten op nieuwe terreinen te stimuleren. Dit heeft onder andere geleid tot mooie uitwisselingen op het gebied van sport en cultuur.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.