Gerd Conens neemt afscheid als burgemeester van Rhede

Eigen foto

RHEDE – Morgen legt Gerd Conens zijn functie als burgemeester van de gemeente Rhede neer.

Op 31 oktober a.s. loopt voor Gerd Conens het ambt als burgemeester van de gemeente Rhede (Ems) ten einde. Hij zegt hierover: “Met hart en ziel heb ik mij sinds 1 juli 2005 zowel in als voor mijn “Heimatgemeinde” als verantwoordelijke mogen inzetten. Ik dank eenieder die in de afgelopen jaren op mijn pad is gekomen en die mij heeft ondersteund. Het was mij een eer om burgemeester van onze mooie en geliefde Gemeinde Rhede in het Emsland te zijn. Ik wens mijn opvolger, Jens Willerding, veel succes bij de werkzaamheden voor onze Gemeinde en Gods zegen toe”.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.