Spinningmarathon tijdens Kerstmarkt Bellingwolde

Foto: Bart Huizing

BELLINGWOLDE – Op zaterdag 14 december a.s. houdt Stichting K6 Tegen Kanker, in samenwerking met 24/7 Haans en Stichting Vijfmei, een spinningmarathon.

Met het zes uur durend sportevenement zamelt K6 geld in voor het Hospice Sint Maartenhuis in Winschoten. Het geld wordt besteed aan tastbare zaken, die direct kunnen worden ingezet om het verblijf van de gasten van het Hospice en het werk van de vrijwilligers te veraangenamen.

K6 is nu meer dan een jaar onderweg voor het Hospice en heeft inmiddels de € 10.000 grens al doorbroken. Maar er is nog meer nodig. Gea Kruizinga Bellingwolde) bestuurslid daarover: “Het is heel mooi om direct het resultaat te zien van waar we als K6 mee bezig zijn. En de vrijwilligers van het Hospice verdienen dit ook. Ze zetten zich belangeloos in om hun gasten in de laatste levensfase te begeleiden. We zetten ons geld in voor gebruiksartikelen, waar het Hospice normaliter geen subsidies voor krijgt.”

MEEDOEN

Sportievelingen die spinning eens willen proberen of die getraind zijn kunnen dus meedoen. Dat kan van één uurtje tot de volle zes uur. K6 beschikt over 40 spinningbikes, waarvan er al 18 volgeboekt zijn. De spinningmarathon zal geopend worden door Wethouder Bart Huizing van de gemeente Westerwolde.

Info:
– opgave c.q. nadere info via K6tegenkanker@gmail.com of 0597 – 532517
Inleg

  • 1 uur deelname € 6,00
  • 2 uur of meer € 12,00
  • Als team met 6 fietsers € 36,00

Foto’s: Bart Kruizinga

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.