Poging tot inbraak bij Juwelier opticien Berwin Bijholt

Eigen foto

OUDE PEKELA – Bij Juwelier opticien Berwin Bijholt aan de Scheepshellingsstraat in Oude Pekela is poging tot inbraak geweest.

Inbrekers hebben geprobeerd met een koevoet de deur van de zaak te forceren. Toen dat niet lukte werden ze kennelijk boos en probeerden de ramen kapot te slaan. Ook daar bleef het bij een poging, want in de juwelierszaak zitten extra beveiligde deuren en ramen.

De familie Bijholt heeft van de nood een deugd gemaakt en het kapotgeslagen etalageraam een tweede leven gegeven, door deze te gebruiken als opvallend decoratiestuk om hun design brillen te etaleren en voorbijgangers op de openingstijden te attenderen.

Dit jaar viert juwelier Bijholt het feit dat ze 15 jaar in Oude Pekela gevestigd zijn. Daarom organiseren ze vrijdag 9 november een VIP dag met live muziek van Wouter Gombert.

Foto’s: Juwelier opticien Berwin Bijholt

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.