CSV Onstwedde nam het publiek mee in het jaar……

Foto: Jacob Musch

ONSTWEDDE – Zaterdagavond stond weer de tweejaarlijkse uitvoering van CSVO op het programma.

Ouders, grootouders, broertjes en zusjes genoten zaterdagavond van de uitvoering van sportvereniging CSVO. De leden hadden de afgelopen weken hard getraind om hun kunsten te vertonen. De uitvoering vond plaats in De Bast in Onstwedde en had als thema: ‘Welkom in het jaar…..’

CSVO is al jaren een begrip in Onstwedde en omgeving wanneer het om sporten gaat. Op een leuke, recreatieve manier wordt er sport geboden aan kinderen en volwassenen van alle leeftijden. De gymvereniging maakt het voor velen mogelijk om samen, dichtbij huis, gezellig en gezond bezig te zijn. Je kunt er wekelijks terecht voor gymnastiek van peuter tot 50+, Turnen, Zumba, Judo, kids- en Teendance.

Foto’s: Jacob Musch

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.