Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Haren

Bij een aanrijding op de B408 ter hoogte van Haren-Erica zijn donderdagmiddag twee personen gewond geraakt. De veroorzaker is er meteen na de aanrijding met hoge snelheid in de richting van het centrum van Erika vandoor gegaan. Hij werd op aanwijzingen van de gedupeerde korte tijd later door agenten staande gehouden. De man verkeerde zwaar onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is in beslag genomen.

Mogelijk heeft deze persoon tijdens zijn vlucht aanrijdingen veroorzaakt. De politie verzoekt gedupeerden zich te melden bij het politiebureau van Haren.

Aschendorf

Gistermorgen heeft de politie een stomdronken bestuurster van een scooter aangehouden. De 26 jarige vrouw reed om kwart voor vier op de
Friederikenstraße in Aschendorf. Een blaastest wees uit dat zij 2.46 promille alcohol in haar bloed had. Ze was niet in het bezit van een brommerrijbewijs. De vrouw is meegenomen naar het politiebureau, waar een bloedproef werd gedaan.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.