Doe mee met Gronings Vuur in het Oldambt!

Foto: Niels Steenstra, ingezonden door Kimberley Bond Buurtwerker

WINSCHOTEN – Hou jij van muziek maken, rappen, schrijven, dansen, filmen of een totaal andere creativiteit? En lijkt het je leuk om met andere jongeren uit je eigen gemeente Oldambt een gaaf cultuurprogramma neer te zetten voor april/mei 2020? Kom dan woensdag 6 november naar het jongerencentrum om mee te denken over het programma!

Er zijn een aantal vaste programma-onderdelen die telkens terug komen in iedere gemeente, maar er is ook veel ruimte voor invulling door lokale cultuurmakers: jongeren. De vaste onderdelen zijn (digitale) muziek maken in werkplaats De Click (foto) en het basisschoolproject Theaterburgers van Bert Op ’t Ende. Met alle cultuurmakers die meedoen werken we toe naar een eindpresentatie. Zien hoe het werkt? Kijk op de website: www.groningsvuur.nl.

Woensdag 6 november om 19.30 uur in jongerencentrum ’t Spoor (achter Garst 1) in Winschoten gaan Teddy’s Last Ride en Theo de Groot met jonge cultuurmakers aan de slag. Kom langs als je mee wilt doen! Iedereen tussen de 12 en 23 jaar is van harte welkom.

Wil je meer informatie over het project, kijk dan op de website www.groningsvuur.nl!

Je mag ook bellen of appen met Kimberley Bond van Sociaal Werk Oldambt: 06 11902873

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.