Gewonden bij ongevallen Rhede en Haren

Foto: Catharina Glazenburg

RHEDE, HAREN – Bij ongevallen in Rhede en Haren zijn vier personen gewond geraakt.

Rhede, Borsum

Rond half vijf gistermiddag kwam een 40 jarige automobilist door nog onbekende oorzaak met zijn wagen in de berm naast de Marsch tussen Heede en Rhede terecht. Daar botste hij tegen een boom. Een 39 jarige vrouw, die bij hem in de wagen zat, werd uit de auto geslingerd. Zij raakte daarbij levensgevaarlijk gewond. De bestuurder en een kind van zeven jaar raakten eveneens zwaargewond. Zij werden door de brandweer van Rhede en Heede uit de zwaarbeschadigde auto gehaald en vervolgens naar een ziekenhuis overgebracht.

Haren

Vanmorgen botste om kwart voor acht op een recht stuk weg van de Weststraße tussen Haren een Wesuwe een 21 jarige man uit Haren met zijn Skoda tegen een boom. Hij werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis in Meppen gebracht. Volgens de artsen verkeerd hij buiten levensgevaar. Zijn auto kan als verloren worden beschouwd.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.