Ruim 1.500 deelnemers aan Allerzielen Winschoten

Foto: Anita Meis

WINSCHOTEN – Vanuit Stichting TrOost Groningen werd zondagavond voor de 12de keer Allerzielen Winschoten georganiseerd. Ondanks de regen kwamen ruim 1.500 mensen hun overleden dierbaren herdenken.

Op de sfeervol verlichte terreinen van begraafplaats Acacialaan en uitvaartcentrum Oost Groningen te Winschoten organiseerde Stichting TrOost Groningen zondagavond voor de 12de keer Allerzielen Winschoten. Iedereen die haar/zijn overledene wou herdenken, ongeacht waar deze is begraven, bijgezet of uitgestrooid, was welkom.

Beide terreinen waren weer sfeervol verlicht met duizenden waxinelichtjes, vuurschalen en passend theaterlicht. Er waren meerdere speciaal ingerichte plekken, aangegeven met een witte verlichte paraplu, waar een ieder op eigen wijze zijn dierbaren kon gedenken. Ook voor kinderen was er een speciaal voor hen aangepaste plek.

De organisatie was in handen van Alberta Kuil en Ank Witteveen, die werden bijgestaan door vele vrijwilligers. Allerzielen Winschoten werd
in de vorm van een dienst of een financiële bijdrage gesponsord door veel ondernemers uit de regio. Zij dragen Allerzielen in Winschoten een warm hart toe.

Foto’s: Anita Meis

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.