College Veendam ontbijt met leerlingen Kindcentrum Margaretha Hardenberg

VEENDAM – Deze week is het de week van Het Nationaal Schoolontbijt. Burgemeester Sipke Swierstra en de wethouders hebben vanochtend ontbeten met leerlingen van Kindcentrum Margaretha Hardenberg. Op deze manier geven ze allemaal het goede voorbeeld dat gezond ontbijten belangrijk is.

Burgemeester Sipke Swierstra heeft symbolisch betaald voor het ontbijtje door een donatie aan Stichting Het Vergeten Kind. Deze stichting zet zich in voor kinderen die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. Zodat deze kwetsbare kinderen weer rust vinden, aandacht krijgen en zich op hun toekomst kunnen richten.

Tekst en foto’s: Gemeente Veendam

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.