Gemeenten Veendam en Pekela aanwezig tijdens de Promotiedagen 2019

Foto: Gert-Jan Glazenburg

GRONINGEN – De gemeenten Pekela en Veendam zijn op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 aanwezig tijdens de Promotiedagen in Martiniplaza! Op het Plein Veendam/Pekela zijn dit jaar zijn er nóg meer ondernemers vertegenwoordigd. Het Netwerkplein Veendam/Pekela heeft een mooie prominente plaats, direct na de hoofdingang van Martiniplaza in de grote hal.

Netwerkborrel

Op woensdag 6 november wordt om 16.00 uur op het Netwerkplein Veendam/Pekela een borrel georganiseerd. Tijdens deze borrel maakt de Groningse zanger, tekstschrijver, componist en gitarist Erwin de Vries de 3 genomineerden van de verkiezing ‘Veendammer ondernemer van het jaar’ bekend. De winnaar wordt op 6 december bekend gemaakt tijdens de eindejaar bijeenkomst, wat dit jaar wordt georganiseerd in Theater vanBeresteyn in Veendam.

Bezoek de promotiedagen
Bezoek het Netwerkplein Veendam/Pekela op dinsdag 5 november en/of  woensdag 6 november 2019. De beurs is beide dagen geopend van 12.00 tot 22.00 uur.

Meer informatie: www.promotiedagen.nl

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.