Jan Henk de Groot met zijn solovoorstelling: De wolf is trug in Theater Geert Teis

Eigen foto

STADSKANAAL – Onlangs kwam het nieuwe album van Jan Henk de Groot, “De wolf is trug” uit, een goede reden om weer het theater in te gaan. Jan Henk komt ook weer naar Theater Geert Teis, op vrijdag 15 november.

In 2017 deed Jan Henk voor het eerst solo de theaters aan met zijn programma Tachtig Tammo en het Dagblad van het Noorden kopte: “Baldadig, grappig en ontroerend”. Hij speelde ruim 40 shows door heel Nederland en geheel Groningstalig. “De Groot is een geweldige entertainer, zanger en verhalenverteller die zijn publiek meeneemt op reis door zijn leven en op meerdere niveaus weet te raken.”

In zijn tweede soloprogramma De wolf is trug heeft Jan Henk de Groot de Troebadoersroedel tijdelijk verlaten. Als een eenzame wolf sluipt hij langs de theaters van Stad en Ommelaand met vragen als: waar zijn de sprookjes gebleven? Wat heb je echt nodig in het leven om gelukkig te zijn? Liefde, succes, geld, gitaren… Likes of juist ongeluk? En waar hoor je eigenlijk thuis? Jan Henk de Groot op zijn best met sterke verhalen en rake Grunneger laidjes. En dat alles in zijn natuurlijke habitat, het theater!

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.