Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Papenburg

De politie is op zoek naar de bestuurder van een witte bestelbus met blauwe of groene opschrift. Deze verleende gistermiddag rond half zes op de kruising Hümmlinger Weg met de Johannesstraße in Papenburg een van rechts komende personenauto. Na de daaropvolgende aanrijding is de bestuurder van de bestelbus doorgereden zonder zijn gegevens achter te laten. De bestuurder en/of getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie Papenburg.

Weener

Tussen maandagavond en dinsdagochtend is ingebroken bij een dierenartsenpraktijk met aangrenzende woonruimte aan de Katzenburger Straße in Weener. De dieven kwamen het gebouw binnen door een raak open te breken. Ze gingen er vandoor met een handtas met inhoud en een bedrag aan contant geld. De politie heeft sporen veiliggesteld en verder onderzoek gedaan. Getuigen worden verzocht contact op te nemen.

Meppen, Versen

Vanmorgen is kort na half zes op de B402 bij Versen een vrachtwagen met zijn buitenspiegel tegen de buitenspiegel van een bestelbus geknald. Hierdoor ontstond schade. De politie is op zoek naar de chauffeur van de bestelbus. Hij wordt verzocht de politie in Meppen te bellen.

Haren

Gistermorgen is vanaf een oprit bij een woning aan de Eichenallee in Haren een Dodge Ram gestolen. De bewoonster werd wakker van het geluid van de motor en probeerde tevergeefs de diefstal te verhinderen. Zij raakte lichtgewond aan haar gezicht.

Het betreft een witte personenauto van het merk Dodge Ram met kenteken EL-HK 818. Op de zijkant staat reclame voor manege Kamphuis.

Rhede

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken bij een dierenartsenpraktijk aan de Katzenburg in Rhede. Ook daar kwamen de dieven via een venster binnen. Er is een onbekend bedrag aan contant geld gestolen.

Haren

Maandagnacht is ingebroken bij een kantoor aan de Nordstraße in Haren. Nadat een raam was geforceerd werd de ruimte doorzocht. De buit bestond uit een onbekend bedrag aan contant geld.

Surwold

Tussen dinsdag 29 oktober en afgelopen maandag is uit een machine 250 liter diesel afgetapt. De machine stond op een bedrijfsterrein aan de
Industriestraße.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.