Nog geen spoor van vermiste Anneke Nevels; in water aangetroffen auto is niet van de vermiste vrouw

WesterwoldeActueel.nl

ERICA – De politie zoekt nog steeds naar de vermiste Anneke Nevels.

Anneke Nevels (55) is op woensdag 30 oktober 2019 omstreeks 02.16 uur vanaf haar woning in Erica vertrokken in haar Peugeot 2008 voorzien van kenteken RR-264-R. Ze was gekleed in een pyjama (paarse broek en paars/zwart/beige gestreept pyjamashirt met lange mouw) en roze crocs.

Anneke Nevels heeft kastanjebruin haar  tot de schouders en is normaal gesproken brildragend, maar heeft geen bril meegenomen. Ze is 1.78 m lang.

Vanmiddag is een zoekactie geweest in de Verlengde Hoogeveense Vaart
tussen de Ericaseweg en de Westerveenweg bij Erica. Hierbij werd ook een sonarboot ingezet. Tijdens de zoektocht is een auto aangetroffen, maar deze is volgens de politie niet van de vermiste vrouw. Een duikteam van de politie kwam om assistentie te verlenen bij het onderzoek naar het aangetroffen voertuig in het water. De straat werd afgezet om de hulpdiensten de ruimte te geven hun werk te doen. Het voertuig is uit het water is gehaald en er wordt nader onderzoek gedaan naar de herkomst van deze auto.

Hebt u informatie over de vermissing van Anneke Nevels? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.