Countryband Savannah komt naar Bellingwolde

Foto: Hagemeier Fotografie

BELLINGWOLDE – Zaterdag  11 april treedt countryband Savannah op in De Meet te Bellingwolde.

Op uitnodiging van het Nutsdepartement Bellingwolde komt countryband  Savannah met hun Back to the Country theatershow part 9 zaterdag 11 april naar De Meet Bellingwolde.

De band  Savannah met solist Dick van Altena trekt in binnen- en buitenland altijd volle zalen. Zij nemen u mee naar de hoogtijdagen  van de countrymuziek. Ruim 30 songs komen  langs in deze 2 uur durende muziekreis door de tijd. Liedjes die u moeiteloos kunt meezingen en verrassende titels met een ‘o  ja ‘ gehalte. Van Johnny Cash, John Denver; ze  komen allemaal voorbij  in een  heerlijk muziekavondje.

Na de reguliere show verzorgt de band nog een after-party  van ca. 30 minuten. De entreekaarten voor deze muzikale avond kunt u bestellen bij de heer S.Waalkens , de Klieve 25, 9695 BD Bellingwolde. E-mail : stofferwaalkens@hetnet.nl  tel.  0597-531665.

Iedereen is van harte welkom!

Zaterdag  11 april 2020 20.00 uur de Meet, Bellingwolde. Zaal open vanaf 19.00 uur.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.