Leerlingen C.B.S. de 7 Sprong gaan met burgemeester Kuin ontbijten

Afbeelding van marco aurelio via Pixabay

OUDE PEKELA – Van maandag 4 november 2019 tot en met vrijdag 8 november 2019 is het de week van ‘Het Nationaal Schoolontbijt’. Burgemeester Jaap Kuin ontbijt op vrijdag 8 november 2019 met drieëntwintig leerlingen van C.B.S. de 7 Sprong. Om 9.00 uur schuiven leerlingen van de groepen zeven en acht aan in de raadzaal van het gemeentehuis in Pekela.

Week van het Nationaal Schoolontbijt

Het burgemeestersontbijt maakt deel uit van de week van ‘Het Nationaal Schoolontbijt’. Tijdens deze week ontbijten ruim 500.000 kinderen samen op zo’n 2.500 basisscholen. Burgemeester Jaap Kuin heeft de  leerlingen van C.B.S. de 7 Sprong uitgenodigd om te komen ontbijten. Op deze manier geven ze allemaal het goede voorbeeld dat gezond ontbijten belangrijk is.

Donatie aan Het Vergeten Kind

Burgemeester Jaap Kuin betaalt symbolisch voor het ontbijtje dat de kinderen meebrengen met een donatie aan Het Vergeten Kind, dit jaar het goede doel van Het Nationaal Schoolontbijt met het thema ‘Neem tijd voor je ontbijt!’. Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.