Politie krijgt meerdere tips naar aanleiding van uitzending Opsporing Verzocht

GRONINGEN – Dinsdag besteedde Opsporing Verzocht aandacht aan een mishandeling in de stad Groningen. De politie kreeg na de uitzending meerdere tips.

Op dinsdag 5 november besteedde Opsporing Verzocht aandacht aan een mishandeling in de stad Groningen. Een 47-jarige man raakte zondagochtend 30 juni 2019 zwaargewond bij een mishandeling op de Steentilbrug in Groningen. De gevolgen van de mishandeling zijn dusdanig ernstig, dat het slachtoffer vier maanden later nog steeds niet kan werken.

Na een gezellige avond uit in onder meer Bar Players en nachtcafé Warhol, kocht het slachtoffer nog iets te eten bij een snackbar. Tijdens zijn wandeling naar huis, kwam hij waarschijnlijk op de hoek van de Steentilstraat en het Gedempte Zuiderdiep vier mannen tegen. Uit onderzoek blijkt dat hij met dit viertal de Steentilstraat in liep. Een getuige heeft gezien dat het slachtoffer op de Steentilbrug met één van hen een woordenwisseling had. Nadat hij het slachtoffer neersloeg, rende de verdachte weg via het Voor ’t Voormalig Klein Poortje in de richting van de Oosterhaven.

Uit onderzoek blijkt dat de portemonnee van de 47-jarige Groninger werd gestolen. Enkele uren na de mishandeling werd met zijn bankpas afgerekend in een supermarkt aan het Damsterdiep, zo’n 250 meter verderop. Het slachtoffer wordt ruim vier maanden na de klap, nog steeds behandeld aan het letsel dat hij die nacht heeft opgelopen. Zijn kaak stond los, hij had een schedelbasisfractuur, een hersenschudding en meerdere breuken in het gezicht. Ook heeft hij moeite met lopen en is zijn gehoor aangetast.

Weet u wie wij zoeken of hebt u andere informatie die ons kan helpen bij dit onderzoek? Bel dan met de Opsporingstiplijn via 0800-6070. We zijn ook te bereiken op ons algemene nummer 0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bron: Politie Groningen

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.

Deel dit artikel via:

 Facebook Twitter Google+ Email

Post navigation

« OUDER BERICHTCamino Groningen: slotetappe en huldiging PronkjewailpadNIEUWER BERICHT »Groningse jongeren laten hun mening horen bij het Provinciaal Jeugddebat!Zoeken naar:

ACTIVITEITEN

INTERESSANTE LINKS

Ooggetuige? Neem direct contact op!

Radio Westerwolde op Facebook
WesterwoldeActueel op Facebook

Radio Westerwolde op Twitter
WesterwoldeActueel op Twitter

ADRESGEGEVENS

Dr. P. Rinsemsastraat 7a (bezoekadres)
Postbus 11 (postadres)
9540 AA Vlagtwedde
Telefoon: 0599-313579

FREQUENTIES RADIO

FM 106.5 (omgeving Ter Apel)
FM 106.6 (omgeving Bellingwolde)
FM 107.0 (omgeving Vlagtwedde)
FM 107.3 (omgeving Pekela)
Kabel 104.1

RTV WESTERWOLDE

Tip de redactie / contact
Over ons

Voorwaarden & copyright
Cookie Policy

Westerwolde Weerbericht van: Donderdag 7 november 08.00 uur. Door Jules

BEWOLKT MET REGEN

Het wordt een bewolkte dag en af en toe zal er wat regen of motregen gaan vallen. De wind is matig uit het zuidoosten en de temperatuur stijgt naar 9 a 10 graden.

Vanavond is het meestal droog en vannacht komen er ook enkele opklaringen. Daardoor is er kans op mist. Morgen is het vrijwel overal droog met ’s ochtends kans op mist en voor de rest zonnige perioden. Maximum morgen rond 9 graden, minimum vannacht rond 2 graden.

In het weekend is het ook rustig weer met een zwakke veranderlijke wind, met af en toe zon en kans op mist in de nacht en ochtend. Na het weekend is het wisselvalliger met af en toe regen en weer wat meer wind. Maximum ook dan rond 9 graden..Zorgverzekering vergelijken 2020.Copyright © 2019 RTVWesterwolde.nl – Website door HUISMANMEDIASpring naar toolbar

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.