Ramkraak geldautomaat Emmen mislukt

Foto: Politie.nl

EMMEN – Afgelopen nacht is er een mislukte ramkraak gepleegd bij een geldautomaat aan de Middenhaag in Emmen.

Rond 04.45 uur reed een personenauto, een witte pick-up, bewust meerdere keren tegen een winkelpui met geldautomaat aan.

Rond 08.30 uur werd er aan de straat genaamd Achter het Kanaal een witte pick-up aangetroffen. Dit is vermoedelijk de auto die gebruikt is bij de mislukte ramkraak. De recherche heeft de zaak in onderzoek, onder andere de Forensische Opsporing is aanwezig om sporen veilig te stellen. Daarnaast doet de politie een buurtonderzoek. Er wordt gesproken met getuigen en camerabeelden worden opgevraagd en bekeken.

Volgens een getuige is het de pick-up (een Dodge Ram) die dinsdag vanaf een oprit bij een woning aan de Eichenallee in Haren is gestolen. De bewoonster werd wakker van het geluid van de motor en probeerde tevergeefs de diefstal te verhinderen. Zij raakte lichtgewond aan haar gezicht. Het betreft een witte personenauto van het merk Dodge Ram met kenteken EL-HK 818. Op de zijkant staat reclame voor manege Kamphuis.

Heeft u gezien dat de ramkraak werd gepleegd of is u iets verdachts opgevallen? Heeft u rond 8.30 uur een persoon of meerdere personen gezien rondom de witte pick-up aan de straat Achter het Kanaal? Dan komen we graag met u in gesprek! Bel dan met 0900-8844. U kunt ook anoniem tips doorgeven via 0800-7000.

Bron: Politie Zuidoost Drenthe

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.