Genomineerden titel Veendammer ondernemer van het jaar bekend

VEENDAM – Tijdens de promotiedagen maakte de Groningse zanger, tekstschrijver, componist en gitarist Erwin de Vries de drie genomineerden van de verkiezing ‘Veendammer ondernemer van het jaar’ bekend.

Eén keer per twee jaar wordt door de Veendammer Ondernemers Compagnie (VOC) de ondernemer van het jaar gekozen. Tijdens de promotiedagen in Groningen maakte de Groningse zanger Erwin de Vries de drie genomineerden bekend. Dit zijn:
– Vegter Waterbouw
– Oldenburger|Fritom
– Brouwhotel Parkzicht

De winnaar wordt op 6 december bekend gemaakt tijdens de eindejaar bijeenkomst, wat dit jaar wordt georganiseerd in Theater vanBeresteyn in Veendam.

Bron en foto’s: Gemeente Veendam

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.