Juridisch inloopspreekuur in Bibliotheek Veendam

Foto: Catharina Glazenburg

VEENDAM – In Bibliotheek Veendam kun je wekelijks terecht voor gratis juridisch advies. Elke dinsdag zit Rechtshulp Advocaten van 13.45 uur tot 15.00 uur in de bibliotheek klaar om informatie en gratis advies te geven over juridische vragen en problemen. Een afspraak maken is niet nodig.


Het kan iedereen overkomen: opeens heb je juridische hulp nodig. Bijvoorbeeld bij een langlopend meningsverschil met de buren of een dreigend ontslag. Dan wil je weten hoe je ervoor staat. Wat zijn je rechten? Maar ook: wat zijn je plichten en hoe pak je de situatie het beste aan? Blijf niet met je vragen rondlopen, maar stel ze tijdens het juridisch spreekuur in Bibliotheek Veendam aan een medewerker van Rechtshulp Advocaten. Een afspraak maken is niet nodig en het advies is helemaal gratis.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.