Lieneke te Velde en Flip Strootman winnaars kantinequiz v.v. Westerwolde

Foto: HJ Pleiter

VLAGTWEDDE – Na een spannende laatste ronde kwamen donderdagavond 7 november Lieneke te Velde en Flip Strootman met een minimaal verschil als winnaar uit de bus van de vijfde kantinequiz in successie van de v.v. Westerwolde.

Met een score van 31 van de 50 vragen goed verwezen zij Martin Boer en Merijn te Velde naar de tweede plaats. Als derde eindigden Mark Geukes en Harmen Huls met 29 punten. Beide winnaars kregen als prijs een mooi levensmiddelenpakket aangeboden.

Totaal deden er dit keer negen tweetallen mee aan de quiz, die werd georganiseerd door de Activiteitencommissie van de vereniging. De koppels moesten twintig voetbalvragen beantwoorden, tien Formule-1 coureurs herkennen en ook nog proberen op twintig algemene vragen het goede antwoord te vinden.  

Ondanks de enigszins geringe deelname werd het een uiterst gezellige quiz met uiteindelijk als mooie statistiek dat de deelnemers gemiddeld 55 % van alle vragen goed wisten te beantwoorden. In april 2020 vindt de zesde kantinequiz plaats.

Ingezonden.

Foto’s: HJ Pleiter

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.