Walk & Talk in Bibliotheek Stadskanaal

Foto: Ronny Regio-Events

STADSKANAAAL – Bibliotheek Stadskanaal organiseert op donderdag 14 november van 10.00 uur tot 12.00 uur weer Walk & Talk – dé koffiepauze voor werkzoekenden.

Iedereen die op zoek is naar (ander) werk is welkom bij Walk & Talk in Bibliotheek Stadskanaal. Walk & Talk is een netwerkbijeenkomst waar werkzoekenden elkaar ontmoeten, hun ervaringen delen en waar men praktische tips krijgt die helpen in de zoektocht naar een geschikte baan.

Donderdag 14 november zal Yolanda Nolden van het UWV ingaan op het thema netwerken.

Deelname aan Walk & Talk is, net als de koffie en thee, gratis. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk.

Walk & Talk
Met Walk & Talk biedt de bibliotheek werkzoekenden op een toegankelijke manier de kans zich te laten informeren, te netwerken, en kennis en ervaringen uit te wisselen. Werk zoeken kan veel tijd en energie kosten. En de mogelijkheden om werk te vinden zijn nogal veranderd de afgelopen jaren. Walk & Talk is voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk en daar wel wat inspiratie en positieve energie bij kan gebruiken. Tijdens de Walk & Talk bijeenkomsten worden veelvoorkomende onderwerpen rondom werk zoeken besproken.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.