Epilepsie Café Groningen stad/provincie op dinsdag 26 november

EPILEPSIE-CAFE

GRONINGEN – Op dinsdagavond 26 november is weer een Epilepsie Café voor Groningen. De ontmoetingsplaats om ervaringen uit te wisselen over leven met epilepsie. Voor mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden.

Epilepsie Café Groningen

Ontmoet anderen, deel je verhaal, over leven met epilepsie

Op dinsdagavond 26 november is weer een Epilepsie Café voor Groningen. Het Epilepsie Café is de ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden. Ook (zorg)professionals zijn van harte welkom.

De opzet is om ongedwongen en in een open sfeer met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen over leven met epilepsie. Wat is de invloed op het gezin, je werk, je vrije tijd, ect.

Wil je praten, dan praat je. Wil je luisteren, dan luister je.

Jouw verhaal delen of luisteren naar het verhaal van een ander zorgt voor herkenning, inspiratie en begrip. En gedurende de avond is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

De toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden.

Aanmelden hoeft niet, maar is wel fijn. Bij voorkeur per e-mail: groningen@epilepsiecafe.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen.

Datum/Tijd

Dinsdag 26 november 2019

19:30 – 21:30 (inloop vanaf 19:00_

Locatie

Odensehuis

Molukkenstraat 200

9715 NZ Groningen

Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Marieke Oostindjer via e-mail: groningen@epilepsiecafe.nl

www.epilepsievereniging.nl/activiteiten

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.