Tribute to Aretha in HarbourClub Winschoten

Foto: Catharina Glazenburg

WINSCHOTEN – Zaterdag 23 november is het feest in de club aan de haven van Winschoten. Tribute to Aretha is de hoofdact van het eerste lustrumfeest. 

Fenny Hoekstra formeerde uit passie voor Aretha’s muziek een zeskoppige band. Fenny’s warme stem en sou(l)plesse staan garant voor een spetterend optreden.

Aretha Franklin, Queen of Soul, heeft een heel eigen stijl: groots, energiek en onnavolgbaar. Uit alle prachtige liedjes die zij heeft nagelaten kiest Aretha Tribute hun repertoire. De bandleden kennen elkaar al meer dan 20 jaar en zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld. Jack Criens (drums) en Hans Lass (bas) leggen een strakke en tegelijk swingende basis. Vincent Grit (piano) excelleert zowel in het begeleiden van de zangeressen als in het soleren. Fenny Hoekstra (zang) laat horen hoe sterk Aretha Franklin haar als zangeres heeft beïnvloed. Ilse Dollekamp en Marije van Bergen (backing vocals) vormen met de spatzuivere, swingende koortjes de kers op de taart. 

Ingezonden.


Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.