Westerwolde ontvangt Twedo op de Barlage

VLAGTWEDDE – Zondagmiddag 10 november staat voor Westerwolde de vierde thuiswedstrijd in de lopende competitie op het programma. Op sportpark De Barlage in Vlagtwedde is dan de v.v. Twedo te gast.

De ploeg uit het tweelingdorp Nieuw-Amsterdam / Veenoord speelt nu al vele jaren in hoofdzakelijk de derde klasse en kende dit seizoen een ongeveer vergelijkbare competitiestart als bij Westerwolde het geval was. Uit de statistieken blijkt dat – voor zover bekend – beide teams elkaar in competitieverband nog nooit hebben getroffen. De mannen van nieuwbakken trainer Jannes de Lange – die al na een aantal wedstrijden Harjo v.d. Valle verving als oefenmeester – nemen op dit moment de twaalfde plaats op de ranglijst in beslag met zeven punten uit zeven wedstrijden. Het doelsaldo van de ploeg is 15 – 21. Tot dusver werd er dus twee keer gewonnen, één keer gelijk gespeeld en vier keer verloren. Westerwolde, dat ook twee maal won en één keer gelijkspeelde, staat momenteel op de tiende plaats met zeven punten uit zes wedstrijden (9 – 14). Deze nagenoeg gelijke stand op de voorlopige ranglijst staat vast en zeker garant voor een leuke voetbalmiddag op De Barlage. Iedereen wordt van harte uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn.

De wedstrijd in Vlagtwedde begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter O. Schoonderwoerd uit Groningen. Wedstrijdsponsor is Dierenspeciaalzaak van Hoorn uit Vlagtwedde; pupil van de week is Damiën van Santen.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.