ASVB werkt hard en wint van WKE ’16

Foto: Jacob Musch
Foto: Jacob Musch

BLIJHAM – ASVB heeft zondagmiddag een verdiende maar broodnodige overwinning behaald door WKE ’16 op eigen veld met 2-1 te verslaan.

ASVB staat op de één na laatste plaats in de 2e klasse L en had dit jaar nog niet gewonnen. Tegen de verhoudingen in kwamen ze eerst op achterstand, maar Trevor Eiten trok de stand weer gelijk. In de slotfase van de wedstrijd maakte Jasper Huls voor ASVB de winnende treffer.

Met deze eerste drie punten van het seizoen erbij heeft ASVB 5 punten. Boven de Witte Muizen staan 3 ploegen met 7 punten, waardoor het gat met de middenmoot niet heel groot lijkt. Volgende week speelt ASVB, opnieuw thuis, de inhaalwedstrijd tegen Dalen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.